Skip to main content

LET OP! Vanaf 9 april reageren op een woning in Lieven 3

Zoek je een sociale huurwoning en ben je nog geen 28 jaar oud? Goed nieuws! Vanaf 9 april kun je namelijk reageren op de eerste woningen van Lieven fase 3 in de Delflandpleinbuurt! Bekijk de advertenties hier!

Vanaf 9 april kun je op Woningnet reageren op één van de 28 portiekwoningen met drie kamers en een woonoppervlak van 50 tot 55 m2. De woningen staan vanaf 9 april zes dagen op Woningnet. (Periode is inmiddels verstreken)

Lieven fase 3 bestaat straks uit 176 zelfstandige woningen en 30 onzelfstandige woningen met gedeelde voorzieningen. De eerste oplevering is naar verwachting eind juli 2019.

Vanaf 30 april kun je reageren op de overige 148 woningen. Fase 3 bestaat uit tal van verschillende soorten woningen. Voor ieder wat wils! Van portiek- tot ‘dekwoningen’, galerij- en corridorwoningen. Uitgebreide informatie en plattegronden vind je hier!

Plattegronden studentenwoningen fase 2 beschikbaar
Ook studenten kunnen een reminder in hun agenda zetten. De studentenwoningen van fase 2 verschijnen begin juni 2019 op Studentenwoningweb. Het gaat hier om 52 studio’s, stuk voor stuk met een (eigen) badkamer en een open keuken. De oplevering voor fase 2 is naar verwacht eind juli 2019.

Meer informatie en plattegronden van fase 2.

Over Lieven
Lieven is een plek waar de buurt kan samenkomen en waar volop ruimte is voor verschillende activiteiten, bedacht door bewoners én buurtbewoners. Ongeveer 1200 woonstarters van 18 t/m 27 jaar huren straks een woonruimte in Lieven. Bewoners zorgen samen met hun buren, voor hun eigen woonplek en omgeving. Buren leren elkaar kennen en helpen elkaar vooruit in Amsterdam.

Meer informatie over Lieven