Skip to main content

Kaskantine verkast naar Riekerhaven

De Kaskantine is verhuisd naar een grasveld pal naast het project Startblok Riekerhaven van Woonstichting De Key. Na een vliegende start op het terrein van Lieven gaat het Urban farm café gewoon door op steenworp afstand van Lieven.

De Voedselkringloop, de containerwinkel waar “gered voedsel” wordt gedeeld met de buurt, is open op vrijdag van 17.00 – 18.00.
Op facebook worden aankondigingen gedaan en het aanbod doorgegeven.

De Bike Kitchen is een reparatieplek voor fietsen voor buurtbewoners, open op zondag. Zin om mee te doen? Schrijf naar kaskantine@gmail.com Ze zoeken nog vrijwilligers!

Het veld naast Riekerhaven wordt een grote recreatieplek met een picknickplaats, relaxkas en een (olympisch!) beachvolleybalveld. Op 19 april van 11.00 tot 16.00 organiseren we de grote Lente Schoonmaakdag waarbij we het veld voorbereiden voor het seizoen en allerlei attributen gaan maken zoals een buitengrill en een ijskastbibliotheek.

Tijdens de bouw van Lieven fases 1 tot en met 5 was de KasKantine op het terrein te vinden. Op het terrein van Lieven bouwden ze zes scheepscontainers en twee serres om tot een Urban Farm Café, waar alles groeide en bloeide. De plek waar de KasKantine stond wordt niet klaargemaakt voor de bouw van Lieven fase 6, 7 en 8.